Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Klose se oprostio s Bayernom, Sanchez najbliži Barceloni

\'Bayern Munich\'s Dutch defender Mark van Bommel (L) and striker Miroslav Klose (R) talk together during the second football UEFA Champions League group E match between FC Basel 1893 and Bayern Munic
AFP
06.06.2011.
u 17:12

Miroslav Klose (33) nakon četiri godine rastaje se od Bayerna. Klub mu je nudio novi ugovor na godinu dana, a napadač, koji ima ponude Lazija i Valencije, tražio je dvije

Udineseov predsjednik Franco Soldati otkrio je da je Čileanac Alexis Sanchez najbliži Barceloni, a Švicarac Gokhan Inler Juventusu. Schalke je potvrdio da je iz Mainza kupio austrijskog reprezentativnog braniča Christiana Fuchsa. Transfer je vrijedan četiri milijuna eura. Fabian Johnson pak Wolfsburg je zamijenio Hoffenheimom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije