Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbogom elfu

Klose se oprostio od njemačke reprezentacije

Germany's Miroslav Klose celebrates scoiring a goal against Ghana during their 2014 World Cup Group G soccer match at the Castelao arena in Fortaleza June 21, 2014.   REUTERS/Laszlo Balogh (BRAZIL  - Tags: SOCCER SPORT WORLD CUP)
REUTERS/Laszlo Balogh
11.08.2014.
u 14:20

Nema boljeg trenutka od ovog da zaključim poglavlje s reprezentacijom, kazao je napadač Lazija

Miroslav Klose, najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava sa 16 pogodaka, oprostio se od reprezentacije Njemačke. Za Elf je u 13 godina nastupio 137 puta i pritom postigao 71 pogodak. On je i najbolji strijelac Njemačke ispred Gerda Müllera sa 68 pogodaka dok je po broju nastupa bolji od njega samo Lothar Matthäus (150).

- Nema boljeg trenutka od ovog da zaključim poglavlje s reprezentacijom. Ostvario sam dječački san osvajanjem naslova svjetskog prvaka u Brazilu. Ponosan sam i sretan što sam bio dio velikog uspjeha njemačkog nogometa - izjavio je Klose i osvrnuo se na svoj rekord s pogocima na SP-ima:

- Svi koji me poznaju, znaju da sam vrlo ambiciozan. Momčad mi je ispred svega, ali drago mi je da sam ostvario i osobni cilj - zaključio je napadač Lazija.

>>Miroslav Klose - nesuđeni stolar s neobičnim nogometnim putem

>>Ronaldo poručio njemačkoj legendi: Klose, dobrodošao u klub

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije