Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKI SUPERKUP

Klopp: Zagrlit ću te, Robi! Lewandowski: Zabit ću ga!

Robert Lewandowski
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.08.2014.
u 15:30

Nakon Götzea i Lewandowskog, Bayern sada želi Borussiji "oteti" i Marca Reusa!

Surovi vrtuljak milijuna, koji se vrti oko najbogatijih klubova na svijetu, katapultirao je našu zvijezdu Marija Mandžukića iz Bayernova napada, a na njegovo mjesto uskočio je Robert Lewandowski. Svim silama želio je Poljak na to mjesto, u špicu, a oglušio se i na Hrvatove izjave poput one da karijeru želi završiti u Bayernu! Gurao je najbolji strijelac Bundeslige (20) po svome, čekao da mu istekne ugovor u konkurentskoj Borussiji iz Dortmunda kako bi mogao besplatno doći na Allianz Arenu:

– Došao sam u Bayern jer vjerujem da ću kod Guardiole napredovati više nego kod Kloppa!

Pepu lani pokvario debi

Danas će, eto, sve biti po njegovom. U susretu Njemačkog superkupa (18 sati, Eurosport 2, ZDF) igra upravo protiv bivšeg kluba Borussije, na Mandžinu mjestu...

– Zagrlit ću ga kad ga vidim bez obzira na sve, on mi je i dalje drag dečko – kazao je njegov bivši trener Jürgen Klopp. Govori to jer želi smiriti strasti, navijači baš i nisu bili veseli zbog te odluke. Plavokosi trener ima iskustvo od lani, kada je pobijedio Pepa Guardiolu, također u Superkupu (4:2), i to u njegovoj debitantskoj utakmici na Bayernovoj klupi. No, nakon toga Pepa nije bilo moguće zaustaviti.

Lovrenov recept

– Neće mi biti svejedno, stižem k svojim dečkima kao protivnik, ali potrudit ću se da im uzmem trofej. Iako sam otišao, oni su i dalje sjajna momčad – kaže Robert.

U Bayernu apetiti rastu, pa će šef Karl-Heinz Rummenigge u Dortmundu biti nepoželjna osoba. Želi im preoteti i Marca Reusa! Igrač koji žute može napustiti za 25 milijuna eura zbog ozljede gležnja neće igrati, kao ni novi kapetan Mats Hummels, Nuri Şahin, Jakub Błaszczykowski i İlkay Gündoğan. Pep Guardiola ne može računati na Rafinhu, Thiaga Alcântaru a upitan je i Franck Ribéry. Liverpool je žute za vikend - pomeo (4:0), a ako je lukav, Pep sada crvenima pokazuje hrvatski recept kako im zabiti. Onaj Dejana Lovrena s Anfielda.

>>Pogledajte majstoriju Lewandowskog na treningu Bayerna

Komentara 1

MT
mladen.turcic
09:24 14.08.2014.

bayern je sa pepom losija ekipa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije