Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ONI SU NAM PRIJETNJA'

Klopp uzrokovao rasprave izjavom: Liverpool neće kupovati necijepljene igrače

Premier League - Liverpool v Newcastle United
PETER POWELL
19.12.2021.
u 11:25

I trener Aston Ville Steven Gerrard i Crystal Palacea Patrick Vieira također su prošli tjedan iznijeli slično stajalište prema kojem će status cijepljenosti igrača biti jedan od uvjeta kod transfera u zimskom roku

Trener engleskog prvoligaša Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je da necijepljeni igrači predstavljaju zdravstveni rizik i da je malo vjerojatno da će njegov klub za pojačanja dovesti igrače koji odbijaju cjepivo.

I trener Aston Ville Steven Gerrard i Crystal Palacea Patrick Vieira također su prošli tjedan iznijeli slično stajalište prema kojem će status cijepljenosti igrača biti jedan od uvjeta kod transfera u zimskom roku.

Prema podacima Premier league, u listopadu je 68 posto njenih igrača bilo cijepljeno s dvije doze, no u ponedjeljak je objavila rekordna 42 slučaja zaraze među igračima što je dovelo do odgode čak deset utakmica.

"Nismo kod toga da bismo potpisali ugovor s nekim igračem, ali razmišljao sam o tome i to će utjecati na transfere", kazao je Klopp koji je prije bio neodlučan po tom pitanju.

"Ako igrač nije cijepljen uopće on je stalna prijetnja za sve nas... Što se tiče organizacije, to stvara veliki nered. Ako stvarno želite slijediti protokole, to je stvarno teško. Ukoliko Ako jedan igrač dobije COVID, a drugi su bili s njim, onda oni idu u izolaciju. Tako da da, to će utjecati. Nećemo sagraditi zgradu za necijepljene igrače. Nadamo se da to neće biti potrebno", dodao je.

Liverpool, drugi na ljestvici sa 40 bodova nakon 17 kola, u nedjelju igra protiv sedmoplasiranog Tottenhama koji nije igrao od 5. prosinca i ima dvije odgođene utakmice zbog velikog broja zaraženih koronavirusom u momčadi.

Komentara 4

TO
Tomisl
12:48 19.12.2021.

Cijepljeni prenose koronu ,misli na sebe i na druge ,ne cijepi se.

DU
Deleted user
14:52 19.12.2021.

Zanimljivo,90% potpuno cjepljenih su pozitivni na korona virus,tamo gdje je najmanja procjepljenost ima najmanje pozitivnih i bolesnih,velika većina ljudi koji umiru su cjepljeni a razlozi su sve druge drustveno prihvatljive pozeljne bolesti jedino je cjepivo isključivo iskljuceno kao moguci uzrok ili povod.pozitivni cjepljeni umiru isključivo od korona virusa kao razlog

LI
Linomedo
15:23 19.12.2021.

Ovom je lopta previše puta udarila glavu ili ga ne zanima što će s cijepljenim igračima biti za pet godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije