Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje ga prati

Klopp se naklonio igraču iz Slavonskog Broda: On je bio moj Götze!

Jürgen Klopp
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
13.12.2018.
u 11:47

Vrančić je 2008. godine s Njemačkom osvojio naslov europskog prvaka u konkurenciji do 19 godina.

Norwichu sjajno ide u Championshipu. Nakon 21 kola drži vodeću poziciju s 43 boda, te ima bod više u odnosu na drugoplasirani Leeds, odnosno šest u odnosu na trećeplasirani Sheffield United. Nastavi li tim tempom, smiješi se povratak u Premier ligu, a razvoj situacije budno prati i strateg Liveroola Jürgen Klopp.

I ne samo iz profesionalnih pobuda, ponešto je tu i emocija, jer za Norwich danas nasupaju Moritz Leitner i Mario Vrančić. Riječ je o igračima koje dobro poznaje iz vremena dok je vodio Mainz 05 i dortmundsku Borussiju.

- Kako se ne bih pratio Vrančića. Bio je moj igrač, moj Mario Götze u Mainzu. Odličan je prijatelj mog sina - raznježio se Klopp na spomen bivšeg igrača, pa podsjetio novinara Sky Sportsa da poznaje on još prvotimaca Norwicha.

Marco Stiepermann bio također član dortmundske Borussije, baš kao i Felix Passlack. Zapamtio ga je Liverpoolov strateg kao nadu iz generacije Christiana Pulišića.

Vrančić, veznjak rođen u Slavonskom Brodu, je u dresovima Paderborna i Darmstadta odigrao vrlo zapažene uloge, a ovo mu je u Norwichu druga sezona. 

Premda je nastupao za juniorske njemačke reprezentacije, pa čak i bio član momčadi koja je 2008. godine osvojila Europsko prvenstvo do 19 godina, naposljetku je izabrao seniorski dres Bosne i Hercegovine.

Komentara 2

Avatar rodjo11111
rodjo11111
12:30 13.12.2018.

strinu mu njegovu,baš se naigro u dresu BiH

ŠT
ŠTOREKONEPOREKO
12:27 13.12.2018.

Ma Klopp je ljudina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije