Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borussia Dortmund

Klopp: O otkazu ne razmišljam, znam kako dalje

jurgen klopp
NordPhoto/PIXSELL
22.12.2014.
u 06:45

Ne predajemo se, nakon zimskih priprema bit ćemo bolji, kaže trener.

Iako mnogi pišu o tome, trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp demantirao je da je pred otkazom. Nakon poraza od Werdera (1:2), kojim je Borussia pala na predzadnje mjesto ljestvice, Klopp je poručio:

– Mi smo idioti! I protiv Werdera smo radili glupe pogreške. No ne predajemo se, nakon zimskih priprema bit ćemo bolji. O otkazu uopće ne razmišljam, znam kako da momčad počne pobjeđivati.

>>Werder u derbiju začelja pobijedio Borussiju i gurnuo ju u zonu ispadanja!

Komentara 1

MA
majstor1
09:50 22.12.2014.

kako se kod nas cesto povlaci teza o navijacima ovo je klub koji ima navijace bio prvi ili zadnji kartu za utakmicu je gotovo nemoguce kupiti a ne nasa lupetanja di nam najposjeceniji stadion ima popunjenost od 15% u prosjeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije