Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OPUŠTANJA

Klopp: Na Santiago Bernabeu dogodit će se nešto povijesno

Juergen Klopp,Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
29.04.2013.
u 20:21

- Ne želim razgovarati o finalu, zanima me samo sutrašnja utakmica. Nešto će se povijesno sutra dogoditi ako prođemo. A ako ispadnemo i to će ući u povijest - smatra Klopp.

Jürgen Klopp, trener Borussije ne prepušta se euforiji iako je njegova momčad u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka svladala Real 4:1. Svjestan je da u utorak u uzvratu Madriđani mogu napraviti malo čudo.

- Ne želim razgovarati o finalu, zanima me samo sutrašnja utakmica. Nešto će se povijesno sutra dogoditi ako prođemo. A ako ispadnemo i to će ući u povijest - smatra Klopp koji neće dopustiti igračima da se opuste.

- Real će pokušati sve napraviti. Mi još nismo u finalu iako smo u prvoj utakmici ostvarili bolji rezultat nego što smo se nadali. Ne smijemo lagano ući u utakmicu jer bi nam to moglo stvoriti probleme.

Trener Borussije se nada podršci njemačkih navijača.

- Sjajni su cijelu sezonu. Čuo sam da će ih sutra na utakmici biti oko osam tisuća. Vjerno nas prate i kod kuće. Ne smijemo ih iznevjeriti.

Klopp je na klupi Borussije od 2008. i napravio je velike stvari.

- Prije četiri godine nitko nije vjerovao da ćemo biti ovdje iako još nismo ništa napravili. U nogometu se može svašta dogoditi i moramo biti koncentrirani. Vjerujem u svoju momčad i siguran sam da Realu neće biti lako.

Od igrača je jedini upitan Lukasz Piszczek koji ima problema s preponama, a svi ostali su spremni za Real.

>> Mourinho: Ja sam kriv ako Real ne prođe u finale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije