Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale Englezima

Klopp: Arsenal s ovakvom igrom može osvojiti Ligu prvaka

Jürgen Klopp
Foto: Reuters
07.11.2013.
u 14:17

- Čekali smo na njihovu pogrešku, zato kažem da smo bili disciplinirani. Igrali smo pametno i to nam se vratilo na najbolji mogući način

Arsenal je jučer slavio u Dortmundu i zasjeo na čelo ljestvice. Trener Borussije Jurgen Klopp nakon utakmice pohvalio je Wengerovu momčad.

- Arsenal je mlada, zdrava i tehnički potkovana momčad. Oni mogu osvojiti Ligu prvaka! Ako će igrati ovako, mogu do naslova. Jedino bi im Bayern mogao nauditi u finalu - rekao je Klopp.

Arsene Wenger bio je presretan, njegova momčad odlično je reagirala.

- Čekali smo na njihovu pogrešku, zato kažem da smo bili disciplinirani. Igrali smo pametno i to nam se vratilo na najbolji mogući način. Ako pogledate malo bolje, malo koja se momčad može pohvaliti da je pobijedila Borussiju na njihovom terenu.

Arsenal već u nedjelju čeka veliki derbi protiv Manchester Uniteda.

- Ova pobjeda dala nam je samopouzdanje. Nadam se da ćemo nastaviti s odličnim igrama te da ćemo i tu utakmicu pobijediti - zaključio je Wenger.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije