Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIJA

Klokani se više neće smrzavati

10.01.2009.
u 12:03

Australci se više ne moraju u kratkim rukavima smrzavati na baranjskim minusima u koje su stigli s užarenih + 30. Preksinoć im je, naime, stigla službena oprema u kojoj će nastupati na SP-u, a osobnu prtljagu koja je zaglavila u Sydneyu, još na početku njihova 34-satnog putovanja prema Hrvatskoj, nadaju se raspakirati najkasnije u subotu, prije nego što ih domaćini povedu u obilazak Kopačkog rita.

Australci se, inače, još okupljaju. Izbornik, Norvežanin Morten Fjeldstad, tek se u petak navečer pozdravio s igračima, a posljednji bi se član reprezentacije na recepciji hotela Park u Našicama, u koji će se preseliti nakon dva dana boravka u Belom Manastiru, trebao javiti najkasnije do kraja vikenda.

- Najveći nam je problem što je momčad podijeljena na dva dijela i što se sastajemo samo na pripremama za Svjetsko prvenstvo – kaže lijevi vanjski igrač australske reprezentacije Nemanja Subotić, inače član beogradskog drugoligaša BSK i jedan od šest internacionalaca u australskoj vrsti.

Reprezentacija koja je na tri od četiri dosadašnja nastupa na svjetskim prvenstvima bila posljednja, u završnici je priprema za protivnike izabrala lokalne rukometne klubove.

Sinoć je odmjerila snage s Belim Manastirom, a do početka prvenstva proći će igrajući cijelu Slavoniju.

- U nedjelju u 18 sati reprezentacija Australije igrat će utakmicu u Požegi, dva dana kasnije protivnik će joj biti kombinirana momčad Nexea iz Našica. Predviđene su još dvije utakmice u Osijeku, no ne zna se s kim i kada - kaže Vlado Mihajlović, jedan od baranjskih domaćina Australaca.


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije