Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak reprezentativca

Ključni igrač Hajdukove obrane odlazi u Italiju, evo koliko će Hajduk zaraditi

Zagreb: Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
04.09.2020.
u 09:20

- Istina je, nakon tri dana pregovora odlučili smo da Ardian ide u Speziju. U igri je bio i Benevento, ali Spezia je zadovoljila naša potraživanja kao i ona Hajduka - poručio je agent Sulejmani.

Stoper Hajduka i albanske reprezentacije, Ardian Ismajli (23), nakon mnogo priče o njegovu odlasku napušta Poljud te će karijeru nastaviti u Serie A, točnije u novom talijanskom prvoligašu Speziji.

Informaciju je albanskom portalu Panorami otkrio Ismajlijev agent Erkan Sulejmani.

- Istina je, nakon tri dana pregovora odlučili smo da Ardian ide u Speziju. U igri je bio i Benevento, ali Spezia je zadovoljila naša potraživanja kao i ona Hajduka - poručio je Sulejmani.

Standardni Hajdukov i albanski prvotimac će potpisati ugovor na četiri sezone u kojima će zarađivati oko milijun eura po sezoni dok bi Hajduku trebala pripasti odšteta od tri milijuna eura.

Ismajli je na Poljud stigao prije četiri godine te je upisao 93 nastupa uz dva pogotka, a u prošloj sezoni bio je ključni igrač Hajdukove obrane.

U Speziji će se pojaviti nakon utakmica Albanije s Bjelorusijom i Litvom. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:32 04.09.2020.

Sjajan transfer za Hajduk ali za modru svetinju niš posebno jer gazda kluba tata Zdravko takav transfer u Seriu A obavi iz svog BiH egzila sa modrim pionirom ili omladincem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije