Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boksači na promotivnoj turneji

Kličko, ostavi se lopte i navuci boksačke rukavice

Jesus Luz
Foto: Reuters
1/2
10.05.2011.
u 10:37

Vladimir Kličko i David Haye boksat će 2. srpnja na stadionu u Hamburgu. Obojica su krenuli u promotivnu turneju, a poziranje fotoreporterima na nogometnom terenu navelo je Vladimira da tehnicira s loptom. Neuspješno!

Komentara 12

OB
-obrisani-
20:09 10.05.2011.

Taj Kličko (ili onaj, ko će ga znati) bio je nekakav prosječan boksač u 90-ima (staklene brade usto). To pokazuje na koje je niske grane pao box. To je postao sport za zemlje trećeg svijeta (ako takvo što još postoji)

BA
balance
19:11 10.05.2011.

Konacno da netko pravi boksa protiv Klicka! Klicko drzi se jer dolazi tip koji nema bier bauch.

Avatar DucMan
DucMan
21:03 12.05.2011.

11.05.2011. u 18:45h exploited1 je napisao/la: stvarno budale komentiraju a neznaju nista o boxu i borilackim vjestinama. ------------------------------------------------------------------------------------- A gle... I tvoj komentar ubrajam u to što si napisao. Samo nikog ne zovem \"budalom\" pa neću ni tebe. Tyson je u svoje vrijeme bio bez konkurencije. Kličkovi si namještaju slabe protivnike pa su zato još na tronu. Samo pogledajte kako njihovi protivnici boksaju i kako izgledaju. A čak i protiv takvih Kličkovi i teško dolaze do KO-a. A o (ne)atraktivnosti njihovih mečeva neću ni govoriti, teško da je bilo dosadnijih svjetskih prvaka. Ako se malo analiziraju njihove borbe, vdi se dosta tehničkih nepravilnosti koje svjetski prvak ne bi smio imati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije