Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan i suigračima zabranio komentiranje slučaja

Klasnićeva je drama posve uzdrmala Bolton

\'Referee Phil Dowd calls for assistance as Bolton Wanderers\' Ivan Klasnic (floor) lies on the pitch Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
02.11.2010.
u 20:23

Najpoznatiji stanovnik gradića nije niti jedan nogometaš Wanderersa, nego Jennifer Thompson, prostitutka koja je razorila brak Waynea Rooneya.

Želeći izbjeći bilo kakav dodir s javnošću u teškim trenucima, potreseni Ivan Klasnić, osumnjičenik za silovanje maloljetnice, čak je i suigračima iz Boltona zabranio davanje izjava o tome slučaju. Posrednim putem pokušali smo kontaktirati s vratarom Wanderersa Adamom Bogdanom, ali kada je Mađar čuo da nas zanima priča o njegovu suigraču, naprasno je prekinuo komunikaciju. S obzirom na prekid dotoka informacija iz kluba te odbijanje bilo kakve suradnje iz ureda za odnose s javnošću, čini se da je skandal vezan uz Klasnića potresao temelje maloga kluba iz predgrađa Manchestera, jer nikada ni jedan igrač Boltona nije bio upleten u takvu aferu. No, budući da nije riječ o igraču zvučnoga imena, kakvih u Boltonu i nema, niti o engleskom reprezentativcu, lokalni mediji Klasnićevu produljenju jamčevine posvetili su jako malo prostora. Klasnić ovdje nikoga ne zanima, što mu trenutačno zapravo i najviše odgovara.

Kad smo već kod Boltona, najpoznatiji stanovnik toga gradića nije ni jedan nogometaš Wanderersa, nego glasovita Jennifer Thompson, prostitutka koja je razorila brak Waynea Rooneya. Njemu je Bolton donedavno bio "najužarenije gostovanje", svaka "utakmica" koštala ga je 200 funta po satu, sve dok u rujnu famozna Juci Jeni nije svoju priču prodala tabloidima. To je ono od čega strahuje i Ivan Klasnić, da svoju verziju priče iz stana u Dean's Gateu ne publicira 17-godišnja djevojka, žrtva navodnoga silovanja. Zna se da su bogati nogometaši često lake mete starleta publiciteta, a tabloidi takve jedva čekaju.

Posjetili smo stadion Wanderersa, impresivnu građevinu s 28.000 mjesta, smještenu u Horwichu, nedaleko od Boltona. Recepcionarka je bila iznenađena posjetom, još više Boltonova press-služba, nenaviknuta da netko traži intervjue s njihovim igračima, te, naravno, ništa nisu bili u stanju organizirati, a najveći šok doživjeli su prodavači u klupskom fan-shopu kada su vidjeli potencijalnoga kupca Boltonovih suvenira...

U sklopu je stadiona Reebok luksuzni hotel Whites sa 125 soba. U njemu odsjedaju navijači gostujućega kluba, no ne i nogometaši Boltona. Ni ondje Ivan Klasnić nije viđen. Otkad je pod istragom, naš reprezentativac nije se obratio hrvatskom veleposlanstvu u Londonu, što i nije obvezan. Saznajemo da Ivan ondje nikada i nije bio, za razliku od Modrića i Ćorluke, te Eduarda, dok je živio u Londonu.

Komentara 2

FE
febo
07:42 03.11.2010.

Mislim da Ivan nije kriv , no treba provesti zvaničnu istragu i ako se utvrdi da je Ivan kriv (u što sumnjam) , treba ga turbo oštro kazniti , no ako se utvrdi da Ivan nije kriv , treba malu objesti za picu sred njihova trga tamo i neka visi mjesec dana !!!!!!!

OB
-obrisani-
08:22 03.11.2010.

Klasnićeva je drama posve uzdrmala Bolton i večina ljudi plaču i tuguju a neki koji smatraju tog Njemca a sada instant stvorenog balkanca za uzor traže slobodne cure po gradu da slijede njegov put i djela kao način potpore nevinosti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije