Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u inozemstvu

Klasnić u najpodcjenjenijoj momčadi, Srna i Dudu zabili

'09.08.2010., Zagreb -  Hrvatska nogometna reprezentacija uoci susreta s reprezentacijom Slovacke u Bratislavi, odrzala je trening na stadionu Maksimir. Eduardo da Silva i Dario Srna Photo: Zeljko Hla
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
02.12.2011.
u 18:42

Darijo Srna postigao je prvi pogodak u 13. minuti u 5:0 pobjedi Šahtara nad kijevskim Arsenalom u 19. kolu ukrajinskog prvenstva. Eduardo je zabio peti pogodak u 76. minuti

Šahtar je na svojoj Donbass Areni s uvjerljivih 5:0 svladao Arsenal, a put prema pobjedi otvorio je prekrasnim volejem kapetan Darijo Srna u 13. minuti.

Spiker je s razglasa pustio 'Bijelo crvena polja hrvatska...', a Šahtar je nastavio puniti suparničku mrežu. Nakon Douglasa, Mkhitaryana i autogola, u 76. je red došao na šesti gol sezone Eduarda da Silve za konačnih 5:0!

Ivan Klasnić našao se u "najpodcjenjenijoj momčadi" Premijerne lige koju je sastavio Goal.com.

"Golovi, asistencije, kompletan je napadač. Bolton možda i nije dobar, ali bez Klasnića bio bi puno lošiji", piše Goal.com obrazlažući Klasnićev izbor u momčad u kojoj su Friedel (Tottenham) - Hutton (Tottenham), Coloccini (Newcastle), Kompany (Manchester City), Baines (Everton) - A. Young (Manchester City), Lucas (Liverpool), Yaya Toure (Manchester City), Gervinho (Arsenal) - Demba Ba (Newcastle), Klasnić (Bolton).

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
15:30 03.12.2011.

Hutton (Tottenham) ! Hutton igra za Aston Villu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije