Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KILLER I DALJE UBOJIT

Klasnić: Stignem zabiti još i u Španjolskoj i Italiji

'Bolton Wanderers\' Ivan Klasnic (right) celebrates after scoring their third goal Photo: Press Association/Pixsell'
'Dave ThompsonPress Association/P'
26.10.2009.
u 19:28

Davor Šuker, Aljoša Asanović, Alen Bokšić i Ivica Mornar zabijali su u tri lige petice, sad im se pridružio i Ivan Klasnić pogotkom za Bolton.

Pogodak za Bolton protiv Evertona, onaj pobjednički za 3:2, Ivan Klasnić prihvatio je vrlo mirno, kao nešto normalno, uobičajeno, kao da mu to nije prvi pogodak u novom klubu.

I Englezi mu se dive

– Pa dobro je, ali dobro je bilo i dosad, nije sad taj jedan gol nešto bitno promijenio u mojem boravku u Boltonu. Usto, zabio sam i u prošlom kolu Manchester Unitedu na Old Traffordu, ali mi ga nisu priznali – pričao je naš reprezentativac o svom prvijencu.

Nakon ovog pogotka, otočki mediji posvetili su mu ipak mnogo veću pozornost, sad su se raspisali i o Ivanovoj prošlosti, bolesti, zdravstvenoj i životnoj kalvariji koju je tako uspješno ostavio iza sebe.

– Glavno da je zdravlje i dalje bez problema, da je sve super. I dalje redovito idem na preglede, sljedećeg tjedna opet ću do Njemačke – izvijestio je Ivan.

Prvijenac u Engleskoj doveo je Klasnića na popis rijetkih hrvatskih nogometaša koji su postizali pogotke u tri lige petice, Ivan je zabijao u Njemačkoj, Francuskoj, a sada i u Engleskoj. Dosad su u tri lige petice zabijali Davor Šuker, Aljoša Asanović, Alen Bokšić i Ivica Mornar pa je Ivan peti kojemu je to uspjelo.

– Nisam znao, baš super, ali možda ih i prestignem. Ha, ha, ha, ima još vremena, nisam star, mogao bih još zaigrati u Španjolskoj i Italiji – uz smijeh je govorio Klasnić.

Pa nismo mi kriminalci

Dobro raspoloženje podiže mu i obitelj koja se doselila na Otok. Supruga Patricia i njezini roditelji te trogodišnja kći Fabienne Coleen upotpunili su idilu u Engleskoj. No dobro raspoloženje brzo je splasnulo na spomen reprezentacije.

– S nama je sve u redu, ostali smo bez Svjetskog prvenstva zbog jednog boda, ne bih rekao da smo podbacili, a najteže je svakako nama. No smeta mi što se svašta o nama napisalo nakon Rovinja. Mi smo prava klapa, i u dobru i u zlu, zajedno slavimo pobjede i tugujemo u porazima. Tako smo zajedno i izišli van družiti se, a od svega toga napravila se takva nepotrebna drama. Pa nismo nekakvi kriminalci, barabe, mladi smo ljudi koji su se zajedno išli proveseliti i ništa se loše nije dogodilo – podignuo je glas Klasnić.

Na ostanak Slavena Bilića na čelu reprezentacije samo je zapljeskao.

– To smo svi mi željeli i logično je da je tako završilo – zaključio je Ivan Klasnić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije