Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Werderov napadač čeka najbolju igru za reprezentaciju

Klasnić: Ne volim previše trčati!

05.10.2005.
u 17:49

Klasnić ili Balaban? Izbornik se odlučio za Werderova napadača, no Ivan Klasnić još u to ne vjeruje: - Nije se odlučio, daleko je subota, polako, treba vidjeti tko će igrati.

S cimerom i izravnim konkurentom Balabanom u dobrim je odnosima: - Sve je odlično, često razgovaramo, dugo i puno, kao i svi ostali. Ozračje je u momčadi lijepo, doista se osjećam ugodno. - Pršo je zasad siguran u vrhu napada, kako se slažete s najboljim Rangersovim igračem?

- Dobro. Dado više trči od mene, a u kaznenom prostoru smo slični. No, istina je da ja u Werderu nemam toliko obveza u igri kao kod izbornika Kranjčara, mi igramo drukčije. I bit ću iskren, ne volim previše trčati, usredotočim se na to kako da postignem pogodak, stalno sam ih željan.

Izdvojio je utakmicu s Mađarskom kao svoju dosad najbolju u kockastoj majici. Naravno, jer je u Maksimiru postigao pogodak. - Još čekam svoju najbolju utakmicu za reprezentaciju. Bilo bi sjajno da se to dogodi u subotu, tako bih volio postići pogodak u tom susretu.

No, iako sanja o pogotku, želi, kao uostalom i svi ostali, samo pobjedu. - Svi želimo u Njemačku, mnogi od nas igraju ondje, ja sam u Njemačkoj i odrastao, imamo tamo puno navijača, i zato nam je ta utakmica sa Švedskom tako važna. - Švedska je vrlo opasna!

- Odlična je to momčad, no mi igramo pred svojim navijačima, pred rasprodanim stadionom. I to mora zabrinuti Šveđane. - Došao vas je pozdraviti i ohrabriti i predsjednik HNS-a. Što vam je rekao? - To je tajna - znakovito se osmjehnuo Klasnić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije