Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Kladionice objavile tečajeve: Tko će biti novi Barcelonin trener?

treneri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
20.02.2017.
u 17:35

Kao novi trener najglasnije se spominje Jorge Sampaoli. Argentinac je početkom sezone stigao u španjolsku ligu i trenira Sevillu koja se nalazi na trećem mjestu Primere

Barcelonini navijači sve su glasniji i traže smjenu Luisa Enriquea. Katalonska momčad više nije onako moćna kao na što su navikli i traže promjenu u stručnom vodstvu.

Nakon poraz u Ligi prvaka od PSG-a, blijeda igrao u dvoboju španjolske lige protiv Leganésa dodatno su podgrijali ozračje oko katalonskog kluba. Kladionice su već izašle s tečajevima za trenere koji bi mogli zamijeniti Luisa Enriquea.

Kao novi trener najglasnije se spominje Jorge Sampaoli. Argentinac je početkom sezone stigao u španjolsku ligu i trenira Sevillu koja se nalazi na trećem mjestu Primere. Bivši čileanski izbornik voli presing i napadačku igre, te bi se lako uklopio u Barcelonine zahtjeve.

Kladionice dobre izglede daju Evertonovom menadžeru Nizozemcu Ronaldu Koemanu te treneru Athletic Bilbaoa Španjolcu Ernestu Valverdeu. Među kandidatima još se spominju Frank Rijkaard, Pep Guardiola,  Mauricio Pochettino, Unai Emery... Mediji spominju i aktualnog pomoćnog trenera Juana Carlosa Unzuéa.

Tečajevi kladionica:
Jorge Sampaoli - 9/4
Ronald Koeman - 9/2
Ernesto Valverde - 9/2
Frank Rijkaard - 6
Pep Guardiola - 7
Oscar Garcia - 10
Thomas Tuchel - 10
Xavi Hernandez - 10
Mauricio Pochettino - 12
Frank de Boer - 14
Jemez, Francisco - 14
Diego Simeone - 16
Michael Laudrup - 16
Jürgen Klopp - 16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije