Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka: Burni dani kluba s Višnjika

KK Zadar nakon Vladavićeve ozljede traži razigravača, vraća se Skroče

'22.01.2011. Zadar - NLB liga - kosarkaska utakmica izmedju KK Zadar i KK Crvena Zvezda. Ulaznica se nije naplacivala tako da je dvorana gotovo bila popunjena. Brown i Marcinkovic. Photo: Filip Brala/
'Filip Brala/PIXSELL'
25.01.2011.
u 16:34

Novi je predsjednik kluba Edvin Šimunov nakon povratka Branimira Longina najavio još nekoliko pojačanja

Zadar je posljednji na tablici NLB lige, s pobjedom manje i slabijim omjerom koševa od pretposljednje Crvene zvezde. Zadar od prije neki dan nema direktora, no još je gore što, nažalost, nema ni igru. Ali klub se ne predaje. Barem nam je tako rekao novi predsjednik Edvin Šimunov koji je nakon povratka Branimira Longina čak najavio i pojačanja.

– Ima još osam kola, a u NLB ligi je već dokazano da svatko može svakoga pobijediti – ističe Šimunov i nastavlja:

– Istina je da nam je teško, ali borit ćemo se do posljednje lopte. Sada se ozlijedio Jakov Vladović i moramo hitno naći razigravača. U kontaktu smo s jako dobrim američkim igračem na toj poziciji i očekujemo odgovor. Vidjet ćemo kako će se rasplesti situacija s Brownom. Zna da nije puno pokazao i želi se dokazati, a ako ode, morat ćemo dovesti centra.

Šimunov se osvrnuo i na odlazak Zdenka Mičića.

– Čuli smo se i rekao mi je da je iscrpljen i da ne može više tako dalje – istaknuo je Šimunov, dok je Zdenko Mičić, podsjetimo, spominjao i prijetnje i gotovo bezizlaznu situaciju. No, da ne misle svi tako potvrđuje i najava povratka zadarske košarkaške legende Branka Skroče, i to na mjesto sportskog direktora.

– Razgovarali smo sa Skročom i rekao je da je zainteresiran. Košarkaška je veličina, a ima i dobre kontakte sa skautima u Americi – kazao je Edvin Šimunov.

Nakon Mičićeva odlaska, za mjesto generalnog direktora tek se očekuje raspisivanje natječaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije