Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME U BRAZILU

Kišna oluja potpuno potopila legendarnu Maracanu

Rio de Janeiro
AFP
07.04.2010.
u 15:57

U utorak je veliko nevrijeme praćeno jakom kišom pogodilo državu Rio de Janeiro u Brazilu, pri čemu su mnoge obitelji ostale bez domova, a kiša je naškodila i legendarnom nogometnom stadionu Maracana.

Nedavno je baš počela obnova ovoga nogometnog zdanja koji drži rekord posjećenosti od 200.000 gledatelja, te je jedno od najvećih na svijetu.

Ovom prilikom je kiša potpuno natopila travnjak, ali i napravila popriličnu štetu u svlačionicama i ostalim prostorijama koje se nalaze ispod zemlje ili u visini samog travnjaka. Poplava je otišla toliko daleko da je natopila i nekoliko prvih redova tribina.

Inače, u obnovu stadiona bit će utrošeno skoro 350 milijuna eura. Kapacitet će se sa 200.000 smanjiti na 83.000 sjedećih mjesta, a sve zbog domaćinstva Brazila Svjetskom nogometnom prvenstvu 2014. godine.

Dobra vijest zbog aktualne vijesti o poplavi je i podatak da će stadion dobiti krov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije