Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK ISTO

Kiša zaustavila Hrvate na Wimbledonu

Wimbledon
Reuters | AFP
22.06.2011.
u 14:36

Danas bi mečeve trebalo odigrati četvero hrvatskih predstavnika, no termini se zbog kiše još uvijek ne znaju.

U Wimbledonu ništa novo! Dosadna engleska kiša po tko zna koji put uneredila je raspored mečeva engleskog Grand slama. Nakon prvog dana, radit će se i rošade na trećem danu natjecanja.

Sigurno je samo da će se odigrati mečevi na centralnom terenu All England Cluba koji je prekriven gdje je već počeo susret između Venus Williams i Japanke Krumm. Ostali će morati čekati znakove s neba.

Danas bi na travu trebali izaći i hrvatski tenisači i tenisačice. Marijana Lučić u prvom se kolu susreće s Slovakinjom Cibulkovom, dok ostali igraju drugo kolo. Petra Martić protiv Bugarke Pironkove, trebala je zaigrati u 13 sati.

U 17 je po rasporedu susret Karlovića i Poljaka Kubota, a u 18.30 Ljubičića i Ukrajinca Strahovskog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije