Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE POSUSTAJU

Kinezi u lovu na dva velika imena - Ardu Turana i Diega Costu

Diego Costa
Reuters/PIXSELL
08.04.2016.
u 12:30

Barcelona je za Turana dobila ponudu koju ne može odbiti. Međutim, problem je što Luis Enrique ne želi pustiti igrača koji za Katalonce igra tek od siječnja.

Kinezi ne odustaju od dovođenja zvučnih europskih imena. Na meti su im ovog puta Arda Turan i Diego Costa.

Barcelona je za Turana dobila ponudu koju ne može odbiti. Međutim, problem je što Luis Enrique ne želi pustiti igrača koji za Katalonce igra tek od siječnja.

Diego Costa nakon Europskog prvenstva spreman je napustiti Chelsea, a spominjao se interes Atletico Madrida, međutim nije isključen ni odlazak u Kinu gdje su mu nude plaću od 400,000 eura tjedno.

>> Tajna procvata nogometa u Kini: Predsjednik države članovima zabranio omiljeni golf

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije