Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedila Cibulkovu

Kineskinja Li Na osvojila je Australian Open!

li na
Reuters
25.01.2014.
u 12:03

Zbog ovog uspjeha od ponedjeljka će biti treća igračica svijeta

Li Na osvojila je ženski Australian Open. U finalu je pobijedila slovačku tenisačicu Dominiku Cibulkovu sa 7:6, 6:0, a to joj je peta pobjeda u njihovu petom međusobnom susretu.

Kineska tenisačica susret je otvorila breakom i odmah povela 2:0, ali se Cibulkova brzo uspjela vratiti. Servis je Cibulkovoj uzela i za vodstvo 6:5, ali Slovakinja je odmah uzvratila i izborila tie-break koji je izgubila. Potom je skroz pala u igri, a Li Na set je osvojila bez izgubljenog gema.

Meč je trajao 99 minuta, a Kineskinji je ovo prvi puta da je osvojila turnir u Australiji, ukupno deveti osvojeni turnir u karijeri te drugi Grand Slam.

Zbog ovog uspjeha od ponedjeljka će biti treća igračica svijeta.

>>Fett izgubila u finalu: Žao mi je, ali sam i jako ponosna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije