Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turopoljska utrka

Kimani istrčala rekord staze bez obzira na jak vjetar

Maraton
AFP
24.03.2010.
u 14:11

Na tronu ovogodišnje 18. Turopoljske utrke ponovo se našla međunarodna elita kao i naši najbolji dugoprugaši i dugoprugašice.

U seniorskoj utrci na 21 kilometar pobijedio je Mađar Tamas Kovacs, ispred Đure Kodža (BiH) i Zorana Žilića (AK Zagreb-Ulix). U kategoriji žena ove godine ponovo je bilo zanimljivo jer je oboren rekord Turopoljske utrke.

Lucia Kimani (BiH) istrčala je polumaratonsku stazu za 1:14.23 sata i tako srušila prošlogodišnji rekord Ane Subotić iz Srbije (1:14.29), koja je ove godine bila treća. Na drugo mjesto uspjela se uvrstiti naša državna rekorderka Lisa Christina Stublić. Vremenski uvjeti za trčanje bili su teški jer je cijelo vrijeme puhao jak vjetar.

U utrci na pet kilometara pobijedio je Goran Grdenić (Agram). Drugi je bio Siniša Majdandžić (Zagreb-Ulix), a treći Bruno Erwent (Agram). Kod atletičarki pobijedila je Kristina Božić (Retkovec) ispred Monike Delač i Paule Konopke.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije