Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Kijevski Dinamo ispustio 2:0, Lakić strijelac

ognjen vukojević
Daniel Kasap/PIXSELL
04.10.2013.
u 08:44

Fiorentina je pogotkom 36-godišnjeg Ambrosinija svladala Dnipro u snježnom Dnipropetrovsku s 2:1. Za domaćina je Strinić igrao cijeli susret, a Kalinića nije bilo, kao ni ozlijeđenog Rebića kod gostiju.

PSV se u Odesi lako obračunao s Černomorecom, a u pobjedi 2:0 zablistao je Memphis Depay, 19-godišnji Nizozemac rođen u Gani, postigavši krasan vodeći pogodak u 13. minuti, s 20-ak metara u rašlje. Pobjedu je postvrdio Jozefzoon u 88. minuti. Dinamov se zaostatak uoči dva okršaja s PSV-om sada čini golem...

U Rijekinoj su skupini Lyon i Vitoria odigrali 1:1. Portugalci su poveli pogotkom Maazoua u 39. minuti, izjednačio je Gonalons u 53., a u 90. je Maazou dobio drugi žuti karton.

Fiorentina je pogotkom 36-godišnjeg bivšeg igrača Milana Ambrosinija svladala Dnipro u snježnom Dnipropetrovsku s 2:1. Za domaćina je Strinić igrao cijeli susret, a Kalinića nije bilo, kao ni ozlijeđenog Rebića kod gostiju.

Srđan Lakić igrao je cijeli susret i postigao pogodak u 3:0 pobjedi Eintrachta u Nikoziji kod APOEL-a, a u istoj je skupini Bordeaux iznenađujuće još na nuli nakon domaćeg poraza 1:2 od Makabija.

Kijevski je Dinamo na poluvremenu vodio s 2:0 u Beču, ali je u četvrtoj minuti nadoknade izjednačio na 2:2. Vukojević je igrao baš u drugom poluvremenu, a Vida nije ulazio. Kelić je igrao za Liberec, a Rakitić 88 minuta za Sevillu.

>> Nova pljuska modrima: Ludogorec razbio Dinamo 3:0!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije