Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALA DVOJICA

Khedira i Di Maria mogu ponoviti uspjeh Roberta Carlosa

Sami Khedira
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.07.2014.
u 21:00

Brazilac je prije 12 godina uspio osvojiti Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo.

Ponajbolji lijevi bek svih vremena Roberto Carlos posljednji je igrač koji je u istoj sezoni osvojio Ligu prvaka i naslov na Svjetskom prvenstvu.

Uspjelo mu je to prije 12 godina, kada je prvo slavio s Real Madridom u finalu protiv Bayer Leverkusena (2:1), a potom i s Brazilom u finalu SP-a u Japanu i Koreji protiv Njemačke (2:0).

Ove sezone Ligu prvaka opet je uzeo Real Madrid, a dvojica njegovih igrača bit će u finalu, Argentinac Angel di Maria te Nijemac Sami Khedira. No, samo jedan nastavit će putem Roberta Carlosa.

>> U Belo Horizonteu oboreno 20 rekorda, evo kojih!

Komentara 3

DU
Deleted user
08:14 11.07.2014.

jel ovo na slici novi "izum" fifinih genijalaca koji bi trebao štiti igrače od lopte kod slobodnih udaraca? Sve izumiti samo ne ono što će stvarno pomoći, pregledavanje snimke!

ZL
Zlaja7
14:27 11.07.2014.

Interesantna informacija!

JU
juroqueteamo2
15:46 12.07.2014.

Kad bi se upotrebljavali TV snimci, FIFA ne bi bila u stanju pomagati sudcima da odluce pobjednika. Za neposteno sudjenje Nishimure, oni su ga nagradili, a za mali pokusaj ugrizanja Suareza su osudili na 4 mjeseca ne-igranja. Molim vas recitete mi koja je veca steta, sudjenje Nishimure ili glupost Suareza. Nishimura je unistio Hravtski i Brazilski uspjeh na ovom turniru. Hrvatima je dao udarac u srce od kojega se nisu mogli oporaviti a Brazilcima je prepustio nepostenu pobjedu koja ih je prevarila jer su mislili da su oni pobjedili Hrvatsku - zato se nisu poboljsali u slijedecim utakmicama i konacno dobili pravu mjeru njihove velicine protiv Njemaca. Da je Brazil izgubio protiv Hrvatske, sto je trebao da je tu bio posten sudac, onda bi Brazill poboljsao svoju igru i igrao bolje protiv Meksika (gdje su takodjer trebali izgubiti) i slijedecih protivika. Vjerujuci u svoju napuhanu velicinu nisu se dobro pripremili, umisljajuci se da su dobili prijasnje utakmice svojom igrom. FIFA je unistio Brazil stavljajuci im nepostene sudce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije