Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ U MONACU

Kevin Durant došao na utakmicu Eurolige kako bi iz prvog reda bodrio prijatelja!

NBA: Boston Celtics at Brooklyn Nets
Brad Penner/REUTERS
29.04.2022.
u 23:45

Mike James imao je dodatni motiv za iskazati se u utakmici koju je protiv Olympiakosa u konačnici Monaco dobio 78:77.

Ranije su Final Four košarkaške Eurolige osigurali madridski Real i aktualni prvak Anadolu Efes, dok će se preostale dvije pozicije popuniti nakon petih utakmica Barcelone i Bayerna te Olympiakosa i Monaca.

Njemačka i francuska momčad dobile su četvrte domaće utakmice protiv Barcelone i Olympiakosa te se drama ovih serija seli u Kataloniju i Pirej gdje će se odlučiti o ukupnom pobjedniku.

Bayern je svladao Barcelonu 59:52 i izjednačio seriju na 2-2. U ovom četvrtom susretu nije bilo nikakve drame, jer je velikim dijelom domaći sastav imao dvoznamenkastu prednost. U vrlo tvrdom susretu, s izrazitom slabim šutom, pobjednički sastav je predvodio Nick Weiler-Babb s 12 poena, osam skokova i četiri dodavanja.

Bayern je za tri poena gađao 4-23, a Barcelona 5-29.

Dramatična je bila utakmica u kojoj je Monaco pobijedio Olympiakos 78:77, a svog nekadašnjeg suigrača Mikea Jamesa iz Brooklyna pratio je iz prvog reda kraj parketa Kevin Durant.

Sjajni Kostas Sloukas (19 poena) je dugo prijetio Monacu, ali je na kraju promašio šut za pobjedu. Prvi strijelac Monaca je bio Dwayne Bacon s 21 poenom, dok je Mike James dodao 18, a imao je i šest skokova te četiri asistencije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije