Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Ketsbaia novi izbornik Gruzije

Nogomet
06.11.2009.
u 15:52

Gruzijsku nogometnu reprezentaciju kroz kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. godine vodit će 41-godišnji Temuri Ketsbaia.

Nakon što se Argentinac Hector Cuper rastao s najboljim gruzijskim nogometašima ranije ovoga tjedna i to nakon što je sakupio samo tri boda u deset odigranih utakmica u europskoj skupini 8 kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, u petak se saznalo da će ga na izborničkoj klupi Gruzije zamijeniti domaći strateg.

Ketsbaia, koji je smijenjen s klupe atenskog Olympiacosa prije otprilike dva mjeseca, potpisao je suradnju s Gruzijskim nogometnim savezom do 31. prosinca 2011. godine s time da s radom započinje prvog dana sljedeće godine.

- Sretan sam što mi je dana prilika da spasim gruzijski nogomet. Imamo dobar kadar i ako ga pravilno koristimo, možemo igrati dobar nogomet. Neću obećati da ću Gruziju odvesti na veliko natjecanje kroz dvije, četiri ili šest godina, ali za to ćemo se boriti. Želim da poziv u reprezentaciju igračima bude radost, a ne "tlaka" - kazao je novi izbornik koji je i sam u 49 navrata nastupio u dresu domovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije