Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Kerum: Volio bih da nismo vlasnici Hajduka

'14.07.2010.,Split - Na Prokurativama  svecano otvoreno 56. Splitsko ljeto .Zeljko Kerum i Fani Horvat Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
24.12.2010.
u 10:15

Kerum ostavio Vučevića jer bijeli ne mogu do naslova. - Bilo bi glupo dovesti trenera za 200 tisuća eura i platiti mu za rezultat koji ćemo postići i s Vučevićem, kaže Željko Kerum

Hajduk je još jednom iskorišten na potrebe dnevnog politikantstva. Gradonačelnik Željko Kerum na sjednici Gradskog vijeća na svoj je način odgodio raspravu o prodaji dionica, uzeo svojevrsni time-out do konačnog odustajanja.

Sporni uvjeti s trenerom

– Što napraviti s Hajdukom? Spočitavaju nam da prodajemo djedovinu, a isto tako svi znamo da bi se politika trebala maknuti iz kluba. Predlažu mi i referendum. Tko na njega treba izaći, građani Splita ili navijači Hajduka kojih ima po cijelom svijetu? Zato predlažem da danas raspravite točku o Hajduku, a odluku o prodaji dijela gradskih dionica donesite drugi put – rekao je gradonačelnik Željko Kerum i dodao:

– Ja bih najviše volio da Grad nije ni bio vlasnik Hajduka.

Priznao je da se miješao u izbor Gorana Vučevića za trenera u nastavku prvenstva. I objasnio.

– Realno je da će Hajduk biti drugi. To bi bio i da ga vodi trener kojega bismo platili 200.000 eura ili čovjek iz našeg pogona kojega dodatno nećemo platiti ništa. Bilo bi glupo dovesti nekoga i platiti mu za rezultat koji ćemo svakako postići – kaže Kerum.

A Vučević još nije potvrđen za trenera. Premda on kaže da nije tražio nikakve posebne uvjete, već samo povjerenje kluba, u Poljudu se moglo čuti da je zapelo na uvjetima.

Vučević traži vrijednost srednjeg igračkog ugovora, to je oko 120 tisuća eura po sezoni, ali ima i dodatni uvjet. Bude li prije isteka dvoipogodišnjeg ugovora smijenjen, traži da mu se isplati puni iznos ugovora, a vodstvo Hajduka nudi mu tri mjesečne plaće.

 

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
11:56 24.12.2010.

Nekako je Kerumu lose --krenulo odkad je --IVO-- izasao iz vlade...

SA
santos008
13:30 24.12.2010.

Kupite onda Tottenham

OB
-obrisani-
14:32 24.12.2010.

Kerum je jedan od rijetkih pametnih i poštenih ljudi u politici i svaka mu je riječ na mjestu. Jacu u mirovinu,a Keruma za premijera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije