Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brani u drugoligašu

Kelava došao u Sarajevo: Ovdje sam iz privatnih razloga

Ivan Kelava
Reuters/PIXSELL
20.12.2014.
u 17:24

- Morat ću vam reći da moj dolazak nema veze s nogometnim klubom iz Sarajeva, iako su me to već neki i pitali

Ivan Kelava trenutačno se nalazi na posudbi iz Udinesea u talijanskom drugoligašu Carpiju, ali sve je izglednije da će uskoro napustiti klub. Bivši vratar Dinama u posljednje se vrijeme sve češće spominje u kontekstu dolaska u nogometni klub Sarajevo, a zanimljivo je da se danas pojavio u glavnom gradu BiH. Ipak, demantirao je svoj dolazak u spomenuti klub.

- Morat ću vam reći da moj dolazak nema veze s nogometnim klubom iz Sarajeva, iako su me to već neki i pitali. Tu sam iz privatnih razloga, kao što je momačka večer od prijatelja i to je to, rekao je Kelava za SportSport.ba.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:31 20.12.2014.

Sigurno je skoknuo na čevape s kajmakom!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije