Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija, 3. kolo

Kelava branio u remiju Udinesea, debitirao Bubnjić

Igor Bubnjić, Igor Štimac (1)
Goran Stanzl/Pixsell
15.09.2013.
u 17:52

Lazio se bez problema obračunao s Chievom, bilo je 3:0. Sve je bilo je bilo riješeno već u prvom poluvremenu

Ivan Kelava čuvao je vrata Udinesea u 3. kolu talijanske lige i domaćeg remija s Bolognom (1:1). Za Udinese je debitirao Igor Bubnjić, koji im se ove godine pridružio iz Slaven Belupa. U igru je ušao u 57. minuti.

Lazio se bez problema obračunao s Chievom, bilo je 3:0. Sve je bilo je bilo riješeno već u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Candreva, Cavanda i Lulić

Rezultati, Italija: Fiorentina – Cagliari 1:1, Verona – Sassuolo 2:0, Lazio – Chievo 3:0, Livorno - Catania 2:0, Udinese - Bologna 1:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije