Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Kek uoči Lyona: Nekome ćemo zagorčati život

matjaz kek (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
23.10.2013.
u 23:34

- Moramo biti hrabri, odlučni, agresivni i pokazati što možemo. Htio bih da budemo opet kao na ljeto kad smo bili jedno od pozitivnih iznenađenja u europskom nogometu – rekao je trener Rijeke Matjaž Kek.

Rijeka će u četvrtak na kultnom Gerlandu po prvi put u povijesti nastupiti u Francuskoj. Treće kolo Europske lige donijelo je Lyon za protivnika.

- Moramo biti hrabri, odlučni, agresivni i pokazati što možemo. Htio bih da budemo opet kao na ljeto kad smo bili jedno od pozitivnih iznenađenja u europskom nogometu – rekao je trener Rijeke Matjaž Kek, prenosi klupska stranica.

Kek naglašava da u prvom kolu kod Vitorije puno toga nije valjalo.

-Odigrali smo protiv Vitorije ispod svojih mogućnosti a tada nam je i nedostajalo puno igrača, ali Rijeka je već protiv Betisa pokazala što može. Nismo favoriti, ali sigurno ćemo do kraja još nekom \'zagorčati život - rekao je Kek.

Veznjak Rijeke Nikola Pokrivač igrao je za Monaco i Dinamo protiv Lyona.

- S Monacom imam bolja iskustva nego s Dinamom. Nikad ovdje nisam bio poražen u francuskom prvenstvu. No ovo je sasvim druga utakmica, jer sad sam igrač Rijeke. Svi jedva čekamo tu utakmicu. Imamo privilegiju igrati protiv Lyona i svi će dati sto posto, za takve utakmice se živi.

>> Riječanima zbog keltskih križeva prazna tribina protiv Lyona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije