Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka u transu
Povratak na članak

Kek: Ugođaj nas ne smije zavarati! Franko: I prije se već unaprijed slavio naslov...

- Na neki način svi znamo da smo cijelu sezonu krvarili za ovo. Nedostaje nam još jedan korak, emocije rade cijelo vrijeme u zadnjih nekoliko kola, kaže Andrijašević.

Komentari 4

ST
stefj
17:57 19.05.2017.

Rijeka je ove godine prvak, čestitke. Pokazala se najstabilnijom ekipom, imala je najmanje kikseva, pobijedila je sve što je trebala, a u direktnim dvobojima s Dinamom bila je uvjerljivo bolja... Tako da ako se i dogodi kiks s Cibalijom (što stvarno sumnjam), Dinamo u zadnjem kolu sigurno neće uspjeti pobijediti. Dinamo je ove godine loš, loše procjene prodaje i kupovine, do sada su ga nekoliko puta izvlačile individualne kvalitete pojedinaca, ove godine nema niti toga...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:57 19.05.2017.

Rijeka nek se posveti igri i pobjedi, a ne proslavama dok je "zec v šumi". Zadnji put im je Osijek došel "na kupanje", a njima poslije bili krivi i sudac i HNS i Mamić i tko već. Znači prvaci budu kdaj budu meli največ bodova na kraju. Real je u sličnoj situaciji al nitko ne slavi. To je razlika izmed velkih i malih !!!

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
19:12 19.05.2017.

Treba ovom sjajnom europskom treneru Matjažu Keku na Kvarneru postaviti spomenik jer on nije samo donio naslov HNK Rijeci i red, rad i organizaciju u klub nego je donio i stručnost i poštenje u naše balkansko prvenstvo u kojemu je prije godinama naslov prvaka sređivao i određivao pravi hrvat Zdravko Mamić na tipičan zavičajski pozadinski način.

VL
AR
Artukovic
18:57 19.05.2017.

Nema straha....nece izostati sudacki poguranac na Rujevici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.