Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE DINAMO
Povratak na članak

Kek spustio svom igraču, a o sucu derbija poručio: Napravio je težak cirkus

Rijekin trener raspoložen u najavi nedjeljne utakmice s Dinamom na Rujevici govorio i o prošloj momčadi: To su bili fakini, uličari... Sad formirano nešto novo.

Komentari 3

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
19:26 23.02.2018.

Bilo bi dobro da europski strateg Kmek pokuša od polovnih limitiranih slovenskih igrača izborit neko evropsko ili svjetsko prvebstvo jer je davno dostigao e Rekom svoj maksimum i sve dalje je za njega lutrija

VL
BR
brancro
17:14 23.02.2018.

Treba kod tebe u Zloveniju doći po vrhunske igrače

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
15:58 23.02.2018.

Europski trenerski mag Matjaž Kek je božji dar za balkanski nogomet i HNL jer od poslovnih i limitiranim domačih igrača stvori prvaka i robu za prodaju u Lige Petice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.