Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka prva

Kek: Protiv nas je teško igrati, puni smo optimizma

Rijeka - Osijek
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
16.10.2016.
u 18:50

"Odigrali smo izuzetno odgovorno i pametno u derbiju i zasluženo smo pobijedili"

Rijeka je u derbiju 12. kola na Rujevici razbila Osijek s 3:0 i tako zadržala plus šest ispred Dinama, piše Goal.com.

"Odigrali smo izuzetno odgovorno i pametno u derbiju i zasluženo smo pobijedili", rekao je trener Rijeke Matjaž Kek pa dodao:

"Teško je igrati protiv nas, osobito kad je lopta brza, ali u derbiju je uvijek tako, jedan trenutak može prevagnuti na jednu ili drugu stranu. Mi smo u pravom trenutku zabili gol i moram priznati da sam više gledao svoju momčad, a ne protivnika."

"Pokazali smo da želimo igrati nogomet. Veliki kompliment igračima na onome što su pokazali. Dobro smo se pripremili i to se vidjelo. Igrači su bili puni samopouzdanja nakon povratka iz reprezentacija i danas su ponovno odigrali u granicama svojih mogućnosti. Igra i pristup koji nude puno optimizma."

Trener Osijek Zoran Zekić je istaknuo:

"Čestitke Rijeci na zasluženoj pobjedi. Ako je ova utakmica u početku imala predznak derbija to sigurno nije bila. Rijeka je bila bolja u svim segmentima igre. Mi smo prema natrag bili takvi kakvi jesmo, prema naprijed nismo niti postojali i moram biti zadovoljan što je završilo samo 3:0", rekao je Zekić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:04 16.10.2016.

naravno da je evropski mag pun optizma kad mu Z.M. prijatelj svog gazde miškovića da mig za prvo mjesto a pritom rasproda sve što vrijedi kako bi prvo zaradio sebi a potom omogučio dogovoreno ... da nije tako ti bi kmek još 100 god čekao naslov

Avatar HighFlyer
HighFlyer
22:30 16.10.2016.

Neviđena dominacija Rijeke protiv Osijeka. Rijeka vs Osijek 22 Udarci 2 15 U okvir 1 22 Udarci 2 15 U okvir 1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije