Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAM BIRA TRENUTAK
Povratak na članak

Kek otišao u Maribor na 'minutu odmora', Riječanima nije svejedno

U Kekovu slučaju nisu upitni rezultati, već samo postoji li dovoljno točaka u kojima se slaže s ljudima u klubu.

Komentari 6

IS
istina00
11:30 29.08.2018.

ruku na srce, kek i rijeka imali su tako dobre rezultate jer im je dinamo praktički poklonio najbolje igrače (kramarič, andrijašević, pokrivač, tomečak..). kek je solidan trener i ništa više i to dobro funkcionira dok ima dobre igrače te dok ne dođe do krize rezultata jer onda se gubi povjerenje između igrača i trenera i tada je vrijeme za pakiranje kofera.

VL
Avatar petrolio
petrolio
11:57 29.08.2018.

rijeka je na neki način postala taoc keka, tj. jedna nezdrava situacija gdje ispada da bi bez keka rijeka maltene ispala iz lige. za rijeku bi bilo bolje da kek ode i dođe neki novi trener, s novim idejama i poletom koji bi pokrenuo momčad jer kekovo vrijeme je na izmaku

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:14 29.08.2018.

Potjerat evropskog stratega jer se zasitio Reke a i svi mi ( osim EU blenta ) njega i dovest Kopića.... ionako Reka počiva na njihovim mladcima pa može svoju školu ključ u bravu jer ionako nije proizvela ništa.

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:00 29.08.2018.

Upitao sam jednog Riječanina koji je došao u jedan krapinski kafić, rekao mi je da mu je svejedno.

VL
SN
Samo naprijed
16:31 29.08.2018.

Kek već petu godinu nakon prodaje najboljih igrača stvara momčad koja se bori za vrh HN Lige i kvalifikacije za EU ligu. Kapa dolje.

VL
DI
Dinamo1977
15:35 29.08.2018.

J . . . covjeka koji se nikad nije nasmijao

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.