Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neosvojiva kantrida

Kek: Ostaje žal, ali protiv Seville smo napravili dobar posao!

Matjaž Kek
Ned Pavletić/PIXSELL
02.10.2014.
u 23:00

Strahovito sam ponosan na igrače i na to kako su se othrvali i ušli u utakmicu protiv jedne 'top' europske momčadi – rekao je Kek.

Kantrida je ostala neosvojiva za španjolske momčadi. Nakon Real Valladolida, Real Madrida, Celte i Betisa, bez pobjede je sa Kantride otišla i Sevilla. Ipak trener Rijeke, Matjaž Kek, žalio je zbog propuštene pobjede.

- Ostaje malo žal za golom u samoj završnici utakmice. Mislim da smo u drugom dijelu odigrali vrhunski. U prvom dijelu pokazali smo malo previše respekta. Kada smo vidjeli da je Sevilla normalna momčad krenuli smo igrati i odigrali dobro. Kada prisiliš Sevillu da igra kako je igrala zadnjih pola sata znaš da si napravio posao. Strahovito sam ponosan na igrače i na to kako su se othrvali i ušli u utakmicu protiv jedne 'top' europske momčadi – rekao je Kek.

>>'Tako malo je nedostajalo da nokautiramo Sevillu, držali smo ih u šaci!'

>>Šok na Kantridi! Rijeka ispustila pobjedu nad Sevillom u sudačkoj nadoknadi

>>Grafika: Evo kako je Rijeka nadigrala Sevillu

Komentara 2

AN
Andreeejjj
00:47 03.10.2014.

BraWooo KEK-u i dečkima, super su se borili i igrali...dešava se da se primi zgoditak u zadnjim minutama...idemo daljeeee NK RIJEKA!!!

Avatar summerlife
summerlife
10:32 03.10.2014.

I real je dobio u zadnjoj sekundi LP, bez brige decki...lopta je okrugla. svaka cast na borbi. Kek, kapa do poda...ljudina si!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije