Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENIJA - ENGLESKA 16.00

Kek: Moramo iskoristiti tu životnu priliku

Slovenija SAD (1)
Reuters
23.06.2010.
u 10:23

“Slo torture”, piše Mirror. Pola su stranice Englezi posvetili Sloveniji, koje se, zbog svojih problema, sada boje.

“Zgodovinski čas”! Malo je reći, nikada Slovenija nije stajala pred takvim nogometnim izazovom i uspjehom.

Ta mala zemlja, koja je izglasovala arbitražu Hrvatima, ali koja sada snima reklame i zafrkava se na račun Bilića i njegovih ovoljetnih turista, sportski je poprilično velika.

Miroslav Cerar, Rajmond Debevec, Iztok Čop i Primož Kozmos su olimpijski pobjednici, cijela je plejada velikih alpskih skijaša i skakača, košarka je također dobra, kao i rukomet.

Ali Slovenci nogometno, iako ovo nije najbolja generacija (Katančevi fantje iz 2000. i 2002. sa Zahovičem na čelu bili su bolji) nikada nisu bili tako blizu “raja”. A u njemu su već mogli biti da su igrajući protiv SAD-a imali više pameti.

Vodili su s 2:0, a onda ih je ulovio balkanski sindrom.

Slovenski izbornik Matjaž Kek uoči Engleza kaže:

– Takva prilika pruža se jednom u karijeri i moramo je iskoristiti.

Komentara 15

OB
-obrisani-
13:43 23.06.2010.

E moj Janeze ti mora da si impotentan pa nemožeš svojoj Mojci ništa, pa si na forumima 24 sata dnevno i tu izbacuješ svoje frustracije,bijedniče!!!!

XC
xcvb65
12:18 23.06.2010.

Ej, ti... \"Pravi-EUJanez\" Res ne moreš nehati? Če res ne gre, potem... Te naročim pri psihiatru? Če se bo res potrudil, ti morda lahko pomaga...

BU
Bubra
11:37 23.06.2010.

Na ovim Forumima se procita svasta..Ali da se covjek sam sa sobom svadja to se rijetko vidi :) Janezu jel ugrijalo kod tebe ima li vrucine:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije