Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivanje

Kći Frane Vićana osvojila zlato na Europskom prvenstvu

Petra Vićan
Foto: Facebook
1/2
02.11.2017.
u 14:10

- Znate, 200 metara nije malo, a ona je svoje vrijeme popravila za 20 sekundi, kaže Frano Vićan.

Petra Vićan (14), kći proslavljenog vaterpolskoga golmana Frane Vićana, osvojila je juniorsko plivačko zlato na EP-u za osobe s Downovim sindromom.

- Ponosan sam, što da vam kažem. A učinila je to i u konkurenciji starijih plivačica. U općoj konkurenciji zauzela je deveto mjesto - rekao je Frano, pišu 24sata.

Petra je u Hrvatskoj osvojila mnoge medalje, članica je Plivačkoga kluba Natator iz Zagreba, a u Parizu je nastupila na prvom velikom europskom natjecanju.

- Nakon osvojenog zlata bila je euforična - nasmijao se tata.

Petra će 27. studenog napuniti tek 15 godina, a zlato je osvojila u disciplini 200 m slobodno.

- Znate, 200 metara nije malo, a ona je svoje vrijeme popravila za 20 sekundi. I to je bilo tek treći put da je otplivala tu disciplinu. Inače pliva na 100 metara i 50 metara slobodno - kaže ponosni tata Frano.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:58 02.11.2017.

Bravo Petra!Konacno jedna lijepa vijest iz Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije