Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Kawhi Leonard s 35 koševa predvodio Toronto u trijumfu nad Milwaukeejem

Milwaukee - Toronto
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
24.05.2019.
u 11:32

U seriji koja se igra na četiri pobjede sljedeća utakmica je u Torontu u nedjelju ujutro po srednjoeuropskom vremenu (2.30 sati)

Nakon što su gubili s 0-2 u finalu doigravanja Istočne konferencije, košarkaši Toronto Raptorsa su gostujućim trijumfom protiv Milwaukee Bucksa 105-99 uspjeli doći do vodstva 3-2 u pobjedama i sada su udaljeni jednu pobjedu od velikog finala NBA lige.

Milwaukee je većim dijelom utakmice bio u vodstvu, u trećoj četvrtini imao je 12 koševa prednosti, no u zadnju dionicu ušli su sa samo tri poena viška. Košarkaši Toronta preuzeli su kontrolu u zadnjoj četvrtini, poveli su s osam koševa razlike (89-81), ali domaćini se nisu predavali, pa je 2 minute i 44 sekunde prije kraja rezultat bio izjdnačen (93-93).

Milwaukee - Toronto
1/3

To je ujedno bilo zadnje izjednačenje na utakmici, jer su do kraja susreta igrači Toronta držali vodstvo i na kraju slavili. 

Ponovno je briljirao Kawhi Leonard, koji je zabio 35 koševa, od čega 15 u zadnjoj četvrtini. Tome je pridodao i 7 skokova te 9 asistencija. Iskazao se i Fred VanVleet, koji je ubacio 21 poen, s tim da je trice gađao 7-9. Pascal Siakam je skupio 14 poena i 12 skokova, a Kyle Lowry je dodao 17 koševa i 6 asistencija.

Kod Milwaukeeja Giannis Antetokounmpo je ubilježio 24 poena, te po 6 skokova i asistencija. Eric Bledsoe je ubacio 20, Brook Lopez 16 poena, a Malcolm Brogdon 18 koševa i 11 skokova. No, podbacio je Khris Middleton, koji je zabio samo šest koševa. 

U seriji koja se igra na četiri pobjede sljedeća utakmica je u Torontu u nedjelju ujutro po srednjoeuropskom vremenu (2.30 sati).

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici u videu na vrhu teksta

Komentara 3

GR
gragakarlovac
13:14 24.05.2019.

top 10 koš igrač od kad je došao u ligu. Najbolji igrač lige u kombinaciji koš-obrana. Odigrao ovu sezonu kao zvijezda ali ovo je sada brzina više. strašno.

ČI
čikaga3
11:58 24.05.2019.

Kakav igrač. Onako povrijeđen fenomenalno igra. Pogađa kao od šale, asistira i igra fantasticnu obranu. Može se reći samo BRAVO i uživati u njegovoj igri.

PL
@ploto@
18:24 24.05.2019.

A i naš susjed Jokić ušao u prvu petorku.Odigrao sjajnu sezonu.Treba biti objektivan i reći da je čovjek profesor košarke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije