Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDITERANSKE IGRE

Kauboji u skupini s Tunisom, Slovenijom, Egiptom i Grčkom

\'Croatia\'s head coach Slavko Goluza gives instructions to his team during the Men\'s European Handball Championship main round group 2 match against Hungary in Novi Sad January 25, 2012.    REUTERS/
Reuters
21.06.2013.
u 18:07

Rukometašice su u skupini sa Španjolskom, Slovenijom, Tunisom i Makedonijom

Rukometaši Hrvatske konačno su saznali skupinu i imena suparnika protiv kojih će igrati na Mediteranskim igrama u Mersinu. Izabranici Slavka Goluže u skupini su s Tunisom, Slovenijom, Egiptom i Grčkom.

– Egipat je došao s najjačom reprezentacijom. Ostali su došli u pomlađenim sastavima, baš kao i mi. Slovencima su glavne zvijezde Dolenec i Mačkovšek, dvojica igrača koja su najzaslužnija za njihovo četvrto mjesto na svjetskom prvenstvu u Španjolskoj – istaknuo je direktor reprezentacije Ivica Udovičić.

Hrvatska je bila nositelj skupine s obzirom na rejting koji ima. No, to nam nije donijelo baš ništa dobroga.

– Nevjerojatno je da igramo četiri utakmice u četiri dana. Takav ritam nije ni na svjetskom ni na europskom prvenstvu. Bez dana odmora. Katastrofa – rekao je Udovičić.

Rukometaši su prvo trebali igrati u subotu, 22. lipnja, a sada turnir kreće tek 24. lipnja utakmicom protiv Tunisa.

– Iskoristit ćemo ova dva dana za treninge. U Mersin smo ionako doputovali sa samo dva održana treninga pa će nam ova odgoda dobro doći da malo uigramo momčad – zaključio je Udovičić.

Ženska reprezentacija igrat će u skupini sa Španjolskom, Slovenijom, Tunisom i Makedonijom. Rukometašice kreću u subotu protiv Makedonije (13 sati), ali one između druge i treće utakmice imaju slobodan barem jedan dan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije