Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamolba Fifi
Povratak na članak

Katarci traže da se SP 2022. umjesto u ljeto igra u zimu

Azijski nogometni savez (AFC) od Fife je zatražio premještanje termina održavanja Svjetskog prvenstva 2022. s ljeta na zimu

Komentari 4

OB
-obrisani-
09:50 10.12.2010.

Katarci traže da se SP 2022. umjesto u ljeto igra u zimu da se igrači nebi istopili od vručine..Hrvati, dobro oni beduini koji igraju za Hrvatsku ne trebaju brinuti jer na klimi pored HRT 2 poput za vrijeme SP u JAR-u biče baš ugodno i prijatno...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
10:27 10.12.2010.

Nemrem vjerovat....pa kaj je slijedeće - sudac bu moral zaustavit tekmu kad se sa susjednog minareta začuje molitva ?!

VL
XY
xyxyxy
08:46 10.12.2010.

Nije prošlo ni par dana, a već se u FIFI pitaju koga su to izabrali. Što li će tek biti do 2022...Nema alkohola, nema slobode navijanja, hodanja ulicama bez straha da ne učiniš nešto krivo, to bi trebalo bojkotirati i da se nijedan navijač ne pojavi tamo, pa nek igraju u svojim klimatiziranim stadionima i neka si glavonje iz FIFE dijele pare koje su dobile za ovu suludu odluku. Nogomet se igra radi navijača, bez njih to neće biti ništa.

VL
Avatar lepran
lepran
16:24 10.12.2010.

Kakve budale.Nije se znalo prije kolika je temperatura tamo po ljeti?Pohlepna FIFA,sve je lova

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.