Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE
Povratak na članak

Katar za 3,7 milijuna eura mita 'kupio' SP 2022.?

Potpredsjednik Fife Jim Boyce je poručio da će Fifa razmisliti o novom izboru domaćina SP-a 2022. ako se optužbe pokažu istinitima.

Komentari 6

RP
rade.pranjic
17:47 01.06.2014.

Najveca svijetska mafia je FIFA.

VL
UN
unbekant
19:19 01.06.2014.

Optuzbe su 100% istinite,i ma "milijardu"dokaza za taj Blaterov sramni cin,koji je skandalozniji od bilo cega do sada u nogometu,on je sam dobijo nekoliko milijona franaka,a da se dalje ne spominju drugi akteri tog sramnog cina o dodjeli WM-a jednoj drzavi,koja nema apsolutno nokavih dodira s nogometom,to vam dodje isto da se zimske olimpijske igre dodjele Libiji,ili Keniji……….

VL
OD
otac_domovine
08:16 02.06.2014.

Ako je Šimunić dobio 10 utakmica kazne zbog hrvatskog pozdrava koliko godina kazne bi trebali dobiti korumpirani članovi FIFA-e na čelu s onim licemjerima koji su osudili Šimunića? Šimuniću volimo te!

VL
Avatar dva4u
dva4u
08:32 02.06.2014.

i što je tu čudno? pa SVAKO veliko natjecanje - svjetsko, evropsko, olimpijada... dodijeljeno je nakon žestokog lobiranja... samo je pitanje koliko je nula bilo u igri... i to znaju baš svi sudionici.

VL
SJ
Sve je uzalud
20:36 01.06.2014.

.................jedna se stvar mora shvatiti da manifestacije ovog tipa se uskoro neće moći održavati zbog velikih trpškova organiziranja...........spajaju dvije,tri itd države da bi se igre bilo kojeg tipa održale.............to če moći organizirati samo bogati i koji su usponu............FIFA to dodjeljuje onima u usponi koje če organizacija ovakovih igara gurnuti u bankrot. Financiranjem igara iscrpljuje se domicilna privreda i ulazi se u financijsko ropstvo prema zapadu.....Brazil je primjer čiji narod negoduje zbog toga govoreći da to njima nije bilo potrebno..... Zamislite FIFU kako bezobrazno nastupa rajia gradi stadione i zadužuje se a njoj sva dobit od televizija reklama i slično što je eklatantna pljačka gore navedena..........da se mene pita to bi trebali organizirati Adidas, Cola itd koji od toga izvlače veliku korist a stoci sitna zuba dugovi i siromaštvo........Ovim manifestacijama globalizacija osiromašuje sve one koji imaju love ili počimaju imati pod geslom da je ponos organizirati slične manifestacije.............licemjerstvo i korupcija FIFA podmićuje dužnosnike da na trošak stoke organiziraju igre a da radove izvode globalizacijski izvođači radova.................kako je Jovanović dao šup kartu Šukeru prigodim kandidature rekavši muŠukeru sam skupljaj pare i gradi zajedno sa FIFOM........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.