Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRO VARVODIĆ:

'Kartingom sam se dovezao da ne bih zakasnio!'

'sport....zagreb....10.01.2008. dom sportova - dvoransko prvenstvo hrvatske 2007/2008 - hajduk-osijek/ miro varvodic foto: marko lukunic'
'lukunic marko'
16.10.2009.
u 19:24

- Ljutili su se u klubu, no sada je sve pod kontrolom. Soldo se založio za to da mi kazna bude što manja - kaže Varvodić.

Mnogi su u posljednje vrijeme čuli za Miru Varvodića, mladog Hajdukova vratara na posudbi u Kölnu, no ne zbog bravuroznih intervencija na vratima, već zato što se na trening dovezao u kartingu!

– Za sve je kriv akumulator mog automobila. Kada sam krenuo na trening nisam mogao upaliti auto, akumulator je bio sasvim prazan. Zato sam od prijatelja posudio karting, isključivo zato da ne zakasnim na trening. Nisam mogao stići pješice, ima više od kilometar od mog doma do trening-kampa Kölna, pa sam se dovezao kartingom, nikakve opasnosti nije bilo – kaže Varvodić.

Naljutio je Miro svojim prijevoznim sredstvom trenera Zvonimira Soldu te vodstvo kluba, pozvali su ga na posebne razgovore.

– Predsjednik se ljutio, pitao me kakvo je to ponašanje, objašnjavao je da se ne mogu time voziti. No treneru Soldi objasnio sam zašto sam to napravio, da mi je jedini motiv bila točnost, a ne nekakva dječja igra. Mislim da me razumio, zauzeo se za mene i tražio je da mi kazna bude manja. Još čekam da mi je uprava odredi, ne znam kolika bi uopće mogla biti – kaže Varvodić.

Prati on i stanje u hrvatskom nogometu, posebno osluškuje što se događa u njegovu Hajduku. Za sada ne razmišlja o povratku.

– Branim za drugu momčad, čekam svoju priliku. No boravak u Njemačkoj mi mnogo koristi, postao sam drugi čovjek. Volio bih ostati u Kölnu ili pronaći neki drugi angažman. U Hrvatsku bih se vratio jedino u Hajduk, i to samo da budem prvi vratar – poručuje Miro Varvodić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije