Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP New York

Karlović zabio 37 aseva, ali je izgubio od Moldavca Albota

Ivo Karlović
Foto: Reuters/Pixsell
13.02.2019.
u 20:09

Karlović, koji će za 15 dana proslaviti 40. rođendan, u drugom je setu bio na dva poena od pobjede, ali ponuđenu priliku nije iskoristio i na kraju je u njihovom prvom međusobnom dvoboju slavio moldavski tenisač

Hrvatski tenisač Ivo Karlović, iako je zabio 37 aseva, izgubio je u srijedu u 1. kolu ATP turnira u New Yorku od Moldavca Radua Albota sa 7-6 (4), 6-7 (4), 6-7 (5).

 Karlović, koji će za 15 dana proslaviti 40. rođendan, u drugom je setu bio na dva poena od pobjede, ali ponuđenu priliku nije iskoristio i na kraju je u njihovom prvom međusobnom dvoboju slavio moldavski tenisač.
 
U prvom setu nije bilo prilika za break, a Karloviću je jedini mini-break u 13. igri bio dovoljan da dobije set. Sličan scenario vidjeli smo i u drugom setu, s tim da je Karlović kod vodstva 6-5 na servis protivnika imao vodstvo 30-0, odnosno bio je na dva poena od pobjede. No, Albot je nanizao četiri poena i set je ponovno otišao u tie-break. Kao i u tie-breaku prvog seta ponovno je bilo dovoljno oduzeti jedan servis, a ovaj puta to je uspio Albot.


 
Meč je ušao u treći set u kojem je Karlović kod 1-1 imao dvije vezane break-lopte, ali ih nije realizirao. I opet se ponovio scenario iz prva dva seta, jedan mini-break u 13. igri odlučio je pobjednika, a to je nakon 2 sata i 19 minute igre bio Moldavac Albot, koji će u 2. kolu igrati protiv Amerikanca Sama Querreyja.
Ključne riječi

Komentara 1

MI
miran
08:30 18.02.2019.

"Karlović zabio 37 asevaKarlović zabio 37 aseva..." AsOva, asova, nepismeni stvore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije