Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vekić u polufinalu

Karlović u polufinalu, smiješi mu se dvoboj s Čilićem

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.06.2017.
u 14:34

Karlović bi u polufinalu mogao igrati protiv Marina Čilića, kojeg danas čeka četvrtfinalni dvoboj s Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

Hrvatski tenisač 38-godišnji Ivo Karlović, koji je treći nositelj na ATP turniru u s-Hertogenboschu, plasirao se u polufinale nakon što je pobijedio 65. igrača svijeta Rusa Danila Medvedeva sa 6:4, 6:4.


 
Karlović je na terenu proveo 58 minuta, odnosno minutu više negoli dan ranije protiv Amerikanca Kozlova, te je ponovno bio dominantan na svom servisu, protiv kojeg je Medvedev uspio osvojiti tek devet poena. Ruski tenisač nije imao niti jednu priliku za "break", a Karlović je iskoristio dvije od tri šanse.

Karlović bi u polufinalu mogao igrati protiv Marina Čilića, kojeg danas čeka četvrtfinalni dvoboj s Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

Vekić u polufinalu Nottinghama

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u polufinale WTA turnira u Nottinghamu nakon što je u petak pobijedila Grkinju Mariu Sakkari sa 6:2, 6:3 poslije sat i 14 minuta igre.

Vekić je prohujala kroz prvi set, tri puta je oduzela servis protivnici, ali na početku drugog seta Sakkari ju je iznenadila, došavši do "breaka".

No, Hrvatica je brzo vratila izgubljeni servis, te je poravnala na 2:2, a novi "break" napravila je u osmom gemu te je tako došla u priliku da servira za meč.

Grkinja Sakkari povela je 30:0, ali Vekić je ipak zadržala koncentraciju i drugu meć-loptu pretvorila je u pobjedu, pa sada Vekić vodi sa 2:1 u međusobnim dvobojima.

U polufinalu Vekić će igrati protiv bolje iz susreta Čehinje Lucije Šafarove i Bugarke Cvetane Pironkove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije