Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP TORONTO

Karlović se osvetio Tomicu za Bogotu i izborio 2. kolo

Karlović - Johnson
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.08.2014.
u 00:09

Div sa Šalate je nakon gotovo dva sata borbe pobijedio 14 godina mlađeg Australca Bernarda Tomica, 74. igrača svijeta, 3:6, 7:6 (5), 7:6 (6).

Nakon što je Ivan Dodig slavio u 1. kolu te će mu sljedeći protivnik biti Talijan Andreas Seppi, a Marinu Čiliću Tunižanin Malek Jaziri, i treći hrvatski predstvanik na ATP turniru u Torontu, Ivo Karlović, izborio je nastup u 2. kolu.

Div sa Šalate je nakon gotovo dva sata borbe pobijedio 14 godina mlađeg Australca Bernarda Tomica, 74. igrača svijeta, 3:6, 7:6 (5), 7:6 (6). Ovo im je bio treći ogled, a u prethodna dva slavio je Tomić.

Posebno bolan za hrvatskog tenisača bio je onaj nedavni poraz u finalu turnira u Bogoti kad je Australac slavio ne uzevši servis Karloviću. No, sada mu se 31. igrač svijeta revanširao na identičan način, slavio je, a nije oduzeo servis suparniku!

Sljedeći protivnik bit će mu 12. nositelj, Francuz Richard Gasquet. U međusobnim ogledima zasad je bolji Gasquet (2-1).

>>Karlović zaustavljen u drugom finalu zaredom

>>Paire vrijeđao Karlovića, umalo izbila tučnjava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije