Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Delray Beach

Karlović protiv Petzschnera

Ivo Karlović
Igor Kralj/24sata
21.02.2010.
u 09:32

Ivo Karlović postavljen je za 2. nositelja na ATP 250 turniru u američkom Delray Beachu sljedećeg tjedna, koji se igra na tvrdoj podlozi.

Ždrijeb je odredio da će Karlović, trenutno 33. igrač na ATP ljestvici, na startu igrati protiv 70. svjetskog igrača, Nijemca Philippa Petzschnera, kojeg je pobijedio u jedinom njihovom dosadašnjem dvoboju na nekom ATP turniru, prošle godine u Zagrebu u 1. kolu. No, Nijemac je bio bolji na ATP Challengeru u belgijskom Monsu 2005. godine.

Karlović i Petzschner ovoga tjedna igrali su na ATP 500 turniru u Memphisu, te su obojica izgubili od istog igrača, Amerikanca Johna Isnera. Hrvatski tenisač u četvrtfinalu, a Nijemac u polufinalu. Petzschner je prije toga igrao i polufinale Zagreba, što sugerira da je u dobroj formi.

Prvi nositelj turnira je Nijemac Tommy Haas, koji je dobio pozivnicu organizatora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije