Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Karlović protiv Dodiga, pobjednik na Đokovića

Ivo Karlović
Reuters
14.01.2011.
u 15:51

Čilić, koji je lani igrao u polufinalu, otvara turnir protiv kvalifikanta, dok će Ljubičić igrati protiv Australca Luczaka.

Hrvatski sudar u prvom kolu teniskog Australian Opena koji počinje u ponedjeljak u Melbourneu. Snage će odmjeriti Ivo Karlović i Ivan Dodig.

– Ždrijeb nam nije bio sklon, ali tako je to u sportu. Težak meč za obojicu, ali utjeha je da će netko u 2. kolo – rekao je Dodig. Pobjednik njihova meča igra s trećim tenisačem svijeta, Srbinom Novakom Đokovićem.

– Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (15. nositelj), koji je lani igrao u polufinalu, na startu igra s kvalifikantom, a nalazi se u osmini ždrijeba zajedno s prvim nositeljem Rafaelom Nadalom. Ivan Ljubičić (17. nositelj) otvara turnir susretom protiv Australca Petera Luczaka, 136. tenisača svijeta.

Od tenisačica, Mirjana Lučić igra s Rumunjkom Cirsteom, a Karolina Šprem s Južnoafrikankom Scheepers.

Prvo kolo kvalifikacija za glavni turnir u petak je kod tenisača prošao Antonio Veić (pobijedio Francuza Reixa 7:5, 6:7 (1), 6:2), a kod igračica Petra Martić (Amerikanka Brengle - 6:3, 6:3), te Ajla Tomljanović (Argentinka Molinero - 6:1, 7:6 (1)).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije