Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poraz ćorića

Karlović probio granicu od 10.000 aseva i približio se rekorderu Ivaniševiću

Montreal
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.08.2015.
u 09:35

Karlović je u drugom kolu savladao desetog igrača svijeta, Miloša Raonića

Ivo Karlović savladao je u drugom kolu turnira u Montrealu desetog igrača svijeta, Miloša Raonića 7:6 (1), 7:6 (1) i probio magičnu granicu od 10 tisuća aseva u karijeri.

U ovom meču ih je ispucao 22 te je stigao do ukupne brojke od 10.004 pa mu još 179 nedostaje da dostigne rekordera Gorana Ivaniševića.

– Naravno da mi je to cilj. Nadam se da ću ga doseći ove godine. Ako ne, dobro, bit će sljedeće – kazao je Karlović i osvrnuo se na meč s domaćim tenisačem:

– Jako dobro sam se kretao i sve je išlo u moju korist. Bio sam koncentriran i agresivan, pogađao sam nevjerojatne forhende, trčao okolo.

 

Sjajni 36-godišnjak ove godine već je treći put pobijedio igrača iz TOP 10, uz Raonića stradali su i Đoković te Berdych. U osmini finala igrat će protiv boljeg iz meča između 11. nositelja Francuza Richarda Gasqueta te Argentinca Leonarda Mayera.

A Francuz Jo-Wilfried Tsonga pokazao se kao presnažan protivnik za Bornu Ćorića u prvom kolu turnira u Montrealu. U nastavku meča prekinutog u ponedjeljak pri rezultatu 2:1 za Tsongu u prvom setu, Francuz je zaustavio Ćorićevo najjače oružje, bekhend, te stigao do pobjede (6:4, 6:4) za sat i 27 minuta.

Deseti nositelj u prvom setu prvi put je oduzeo servis mladom Hrvatu kod 4:3, Ćorić je odmah uzvratio za 4:5, no potom je Tsonga iskoristio break i set-loptu.

Ćorić je u drugom setu bolje počeo. Kod 2:2 iskoristio je break-loptu, ali je potom odmah ispustio gem na svojem servisu. Još jedan izgubljen servis kod 4:5 značio je kraj meča za Ćorića.

Tsonga će u drugom kolu igrati protiv Španjolca Roberta Bautiste-Aguta koji je bio bolji od Srbina Janka Tipsarevića.

>>Kakav preokret! Lučić-Baroni na nevjerojatan način izbacila 8. igračicu svijeta!

Komentara 2

QQ
qqq
10:47 12.08.2015.

Bravo Ivooo

MI
miran
09:46 12.08.2015.

"Karlović probio granicu od 10.000 aseva" ASOVA, asova. Basovi a ne basevi. Naucite vec jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije