Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE TENISAČA

Karlović otkazao Pariz, a meč sa Srbijom i Wimbledon upitni

Ivo Karlović
Pixsell
19.05.2010.
u 11:21

Ivo Karlović službeno je otkazao nastup na drugom Grand Slam turniru sezone koji počinje u nedjelju. Da situacija bude gora, vrlo su neizvjesni i upitni i njegovi nastupi na Wimbledonu i u susretu Davis kupa u Splitu protiv Srbije.

Kalvariji najboljih hrvatskih tenisača doista nema kraja. Nakon što je zbog problema s potrbušnicom Ivan Ljubičić pauzirao gotovo tri tjedna a Mario Ančić odustao od nastupa u Nici zbog ukočenih leđa i gotovo će sigurno propustiti Roland Garros, i Ivo Karlović službeno je otkazao nastup na drugom Grand Slam turniru sezone koji počinje u nedjelju. Da situacija bude gora, vrlo su neizvjesni i upitni i njegovi nastupi na Wimbledonu i u susretu Davis kupa u Splitu protiv Srbije.

– Već me dulje vrijeme muči ozljeda Ahilove tetive desne noge, zbog toga sam se odmarao od kraja ožujka i turnira u Miamiju pa sve do početka svibnja i turnira u Beogradu. No, ništa se bitnije nije promijenilo, i dalje imam problema, koje sam posebno osjetio na zadnjem nastupu u Madridu u susretu protiv Verdasca. Otkazao sam nastup u Parizu, a dalje ću vidjeti. Silno želim igrati u Wimbledonu i za reprezentaciju u Splitu, no zdravlje je najvažnije. Obavit ću još neke preglede, obaviti konzultacije s liječnicima i vidjeti kako i što dalje – kaže Karlović.

To su grozne vijesti za izbornika Gorana Prpića. Nakon što mu je Ivan Ljubičić već davno kazao čvrsto "ne" i nakon što bi mogao ostati i bez drugog igrača za pojedinačne susrete, situacija uoči skorašnjeg meča svih mečeva poprima gotovo dramatične razmjere. Sav bi teret tog dvoboja mogao pasti na leđa prvog hrvatskog tenisača Marina Čilića te na Marija Ančića koji bi, čini se, ponovo u akciji trebao biti tek za nekoliko tjedana, na početku travnate sezone u londonskom Queen'su. Sve je manje mjesta za optimizam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije