Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP miami
Povratak na članak

Karlović neočekivano izgubio od kvalifikanta, ispao i Ćorić

Kolumbijac Falla i Belgijac Goffin bili su kobni za hrvatske tenisače.

Komentari 4

PE
peugeot
16:41 29.03.2015.

Opet Filic ! Filicu, Filicu, raspitaj se malo o Kolumbijcu Falli prije nego sto pises tvoj "ljevpro" od tekstica ! Falla je superiskusan, toliko, da bi cak i velicanstveni "Joker" da se s njime susreo imao ne mali broj problema.

VL
TH
thebureque
10:06 30.03.2015.

Fali mu malo onog Srpskog inata,inače solidan.

VL
RA
ratkovucetic
14:10 04.04.2015.

Ma Hrvatska ima strašne tenisače. Već je velesila !!!!

VL
PE
peugeot
16:36 29.03.2015.

Bravo, mali ! Uskoro ces ti uci medju 50 najboljih na svijetu, a s time se penje i lova za tebe, a bogami i za finog covjeka Krajana! Ne zaboravi, Goffin je ipak 20-ti na svijetu. Ovaj poraz za takvog momka kao sto si ti normalan je slijed stvari na ATP-u i jednostavno - zaboravi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.